Alle wielerclubs in de gemeente Vorstenbosch Bernheze

image illustrative

Houdt u van sportactiviteiten, vooral fietsen? Woont u in de gemeente Vorstenbosch Bernheze of bent u op doorreis en vraagt u zich af welke fietsclubs het dichtst bij u in de buurt zijn? Deze regio biedt u een ruime keuze. Ontdek alle wielerclubs in de gemeente Vorstenbosch Bernheze en alle informatie over de gemeentevereniging van Vorstenbosch Bernheze

Tour- in Wielerclub “De Velo” (TWC de Velo)

Deze club werd opgericht in 1974 en heeft sinds haar oprichting tot op heden aan vele wedstrijden deelgenomen. Tot de activiteiten die hier plaatsvinden behoren de Fiets4Daagse De Peel , die elk jaar wordt georganiseerd, en de Webu Cross Cup wedstrijd. Sinds 2012 heeft het F4D-circuit de driesterrenstatus en draagt het dus de NTFU-titel. In 2017 staat de F4D opnieuw bovenaan de lijst als “Extra goed uitgerust”. Er wordt ook spinningtraining aangeboden aan de leden. Om lid te worden van de club, moet een lidmaatschapsformulier worden ingevuld. Als NTFU-lid zijn jij en je fiets verzekerd en krijg je korting op NTFU-reisgelden. De clubbijdrage is 17,50 euro per jaar en de NTFU-bijdrage is 42 euro (2020). De club is gevestigd aan de Molenhaagweg 2-A, 5768 EG Meijel en is te bereiken op +31 77 466 2344. Als u voor deze club kiest, kunt u naar https://www.twcdevelo.nl gaan en uw inschrijvingsformulier invullen om TWC-fietser te worden.

Tour- en WielerClub Weert (TWC Weert)

Met meer dan 40 jaar ervaring in de wielersport telt de club TWC Weert meer dan 90 leden. De deuren staan open voor iedereen, of je nu ervaring hebt of niet. Voor de ontwikkeling van de leden worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals :

  • avonden van de tWC Weert club ;
  • de Ruhrsee fiets weekenden;
  • lenk fietsweekenden;
  • fietsroutes;
  • speciale ritten ;
  • barbecues, enz.

Voordelen van het lidmaatschap zijn onder meer gratis clubkleding, gratis clubweekenden, gratis deelname aan clubactiviteiten, enz. Om lid te worden van deze wielerclub in de gemeente Vorstenbosch Bernheze wordt een eenmalige bijdrage van 50 euro voor kleding gevraagd. De jaarlijkse bijdrage is 25 euro voor bronzen leden, 50 euro voor zilveren leden en 75 euro voor gouden leden. Zilveren en gouden leden worden onmiddellijk lid van de NTFU en als bewijs van hun lidmaatschap ontvangen zij elk jaar in februari de TFK-toerfietskaart. Als lid van de NTFU bent u verzekerd tijdens uw reizen en krijgt u korting op de kosten van reizen die door bij de NTFU aangesloten verenigingen worden georganiseerd. U ontvangt ook het jaarlijkse tijdschrift Touring Bike Event Program (TEP) en het gewone tijdschrift Touring Bike. Ga naar https://www.twcweert.nl om toegang te krijgen tot de website van de club en start uw registratie om lid te worden van de TWC Weert-familie

Toer- en Wielerclub Asten (TWC Asten)

Dit is een vereniging waar iedereen welkom is en waar ongeveer 250 fietsers en motorrijders zijn. Als u nog geen lid bent, kunt u deelnemen aan de ritten op zondagochtend en dinsdagmiddag om meer over de club te weten te komen. Deze paar bijeenkomsten zullen u een beter inzicht in de club geven en u in staat stellen meer informatie te verzamelen. De voordelen van het lidmaatschap van deze club zijn fietsen in groepsverband, clubweekends, korting op clubkleding, een coach, enz. U krijgt ook een verzekering voor uw fietsen, kleding en persoonlijke ongelukken. Bovendien wordt u op de hoogte gehouden van alle club- en NTFU-activiteiten. U ontvangt het jaarlijkse tijdschrift “Touring Bike Event Program” (TEP) en een korting van 10% op fietsonderdelen en -accessoires. De bijdrage wordt vastgesteld op de algemene ledenvergadering die elk kalenderjaar wordt gehouden. De club is gevestigd aan de Siriusstraat 15, 5721 XX Asten in Nederland. Ga naar hun website https://www.twcasten.nl voor alle overige informatie en om u meteen in te schrijven.

Serum Bike Club

Deze club is opgericht in 1971. De tochten van deze fietsclub vinden plaats op zondagmorgen en eindigen uiterlijk om 12.00 of 12.30 uur. Elke woensdagmiddag, vanaf 13.00 uur, wordt een andere rondleiding gegeven, waarvan de route ter plaatse wordt bepaald. Op elke tocht wordt een wegkapitein aangewezen om de groep te leiden en te begeleiden. Een bijzonderheid van deze club is dat iedereen halverwege de route een koffiepauze krijgt aangeboden. Het startpunt is het Sevewaeg Restaurant, 5975 AM, Sevenum. Als u geïnteresseerd bent in deze club, ga dan nu naar hun website https://www.veloklubserum.nl om uw inschrijvingsformulier in te vullen. Het is gevestigd aan de Schenck van Nijdeggenstraat 33, 5975 XV Sevenum in Nederland.

Als u in Noord-Brabant woont nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze pagina’s over 5 fietstochten in Noord-Brabant en 5 fietsclubs inNoord-Brabant.