Alle fietsclubs in de gemeente Vorstenbosch Bernheze


Alle fietsclubs in de gemeente Vorstenbosch Bernheze

U houdt van sportieve activiteiten en vooral van fietsen. U woont in de gemeente Vorstenbosch Bernheze of u bent gewoon op bezoek en u vraagt zich af welke fietsclubs het dichtst bij u in de buurt zijn. Deze regio biedt u een breed scala aan keuzes. Ontdek alle fietsclubs in de gemeente Vorstenbosch Bernheze.

Tour- in Wielerclub “De Velo” (TWC de Velo)

Deze club is opgericht sinds 1974 en heeft vanaf de oprichting tot op heden aan vele wedstrijden deelgenomen. De activiteiten die daar plaatsvinden zijn onder andere de Fiets4Daagse De Peel die elk jaar wordt georganiseerd en de Webu Cross Cup wedstrijd. Sinds 2012 heeft het F4D-circuit de 3-sterren status gekregen en draagt daarmee de NTFU-titel. In 2017 staat F4D opnieuw bovenaan de lijst als “Extra goed ingericht”. Er worden ook trainingen in spinnen gegeven aan de leden. Om lid te worden van de club moet een lidmaatschapsformulier worden ingevuld. De verzekering dekt u en uw fiets als NTFU-lid en er wordt een korting op het inschrijfgeld voor NTFU-tochten aangeboden. De clubbijdrage is 17,50 euro per jaar en de NTFU-bijdrage is 42 euro (2020). De club is gelegen aan de Molenhaagweg 2-A, 5768 EG Meijel en is te bereiken op +31 77 466 2344. Als u voor deze club kiest, kunt u een tochtje maken op de website https://www.twcdevelo.nl en uw inschrijvingsformulier invullen om fietser te worden bij de TWC-fietsclub.

Tour- en WielerClub Weert (TWC Weert)

Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van de wielersport heeft de TWC Weert club meer dan 90 leden. De deuren staan open voor iedereen, of je nu ervaring hebt of niet. Voor de ontwikkeling van de leden worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals :

  • tWC Weert club avonden;
  • de Ruhrsee-fietsweekends;
  • de Lenk-fietsweekends;
  • de fietsroutes;
  • de speciale ritten;
  • barbecues, enz.

De voordelen van het lidmaatschap zijn onder andere gratis clubkleding, gratis clubweekends, gratis deelname aan clubactiviteiten, enz. Om lid te worden van deze wielerclub van de gemeente Vorstenbosch Bernheze is een eenmalige bijdrage van 50 euro voor kleding nodig. De jaarlijkse bijdrage is 25 euro voor bronzen leden, 50 euro voor zilveren leden en 75 euro voor gouden leden. Zilver- en goudleden worden direct lid van de NTFU, en als bewijs van lidmaatschap ontvangen zij elk jaar in februari de TFK-toerfietskaart. Als lid van de NTFU bent u tijdens uw reizen verzekerd en krijgt u korting op de kosten van de reizen die door de bij de NTFU aangesloten verenigingen worden georganiseerd. U ontvangt ook het jaarlijkse Touring Bike Event Program (TEP) magazine en de reguliere Touring Bike. Neem een kijkje op https://www.twcweert.nl om toegang te krijgen tot de website van deze club en start uw registratie om lid te worden van de grote TWC Weert familie

Tour-en Wielerclub Asten (TWC Asten)

Het is een vereniging waar iedereen welkom is en waar zo’n 250 fietsers en mountainbikers zijn. Als u nog geen lid bent, kunt u zich vrijblijvend aansluiten bij de zondagochtend- en dinsdagochtend- en middagritten om meer over de vereniging te weten te komen. Deze paar bijeenkomsten zullen u helpen de club beter te waarderen en meer informatie te verzamelen. De voordelen van het lidmaatschap van deze club zijn de ensemblefiets, clubweekends, een korting op clubkleding, de aanwezigheid van een trainer, enz. U profiteert ook van een verzekering voor uw fietsen, kleding en voor persoonlijke ongelukken. Daarnaast wordt u geïnformeerd over alle club- en NTFU-activiteiten. U ontvangt jaarlijks het tijdschrift “Touring Bike Event Program” (TEP) en een korting van 10% op fietsonderdelen en accessoires. De bijdrage wordt vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering die elk kalenderjaar wordt gehouden. Deze club is gevestigd in de Siriusstraat 15, 5721 XX Asten in Nederland. Aarzel dus niet om naar hun website https://www.twcasten.nl te gaan om alle andere beschikbare informatie te vinden en je tegelijkertijd te registreren.

Serum Bike Club

Deze vereniging werd opgericht in 1971. De tochten van deze fietsclub vinden plaats op zondagochtend en eindigen uiterlijk om 12 of 12 uur 30 minuten. Elke woensdagmiddag vindt ook een andere rondleiding plaats, die om 13.00 uur begint, en de te volgen route wordt ter plaatse bepaald. Bij elke tour wordt een routekapitein aangewezen om de groep te leiden en te begeleiden. Een bijzonderheid van deze club is dat halverwege het parcours aan iedereen een koffiepauze wordt aangeboden. Het uitgangspunt is het cateringcentrum Sevewaeg, 5975 AM, Sevenum. Als u geïnteresseerd bent in deze club, ga dan nu naar hun website https://www.veloklubserum.nl om uw registratieformulier in te vullen. Het is gelegen aan de Schenck van Nijdeggenstraat 33, 5975 XV Sevenum in Nederland.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *