5 fietsuitstapjes te doen in de Braband du Nord


5 fietsuitstapjes te doen in de Braband du Nord

Nederland is een van de mooiste toeristische bestemmingen ter wereld vanwege regio’s als Noord-Brabant. Ook bekend als Noord-Brabant zal deze Zuid-Nederlandse provincie van 2 545 miljoen inwoners (volkstelling 2019) u verbazen. Zoals de meeste regio’s in dit gebied heeft de regio Noord-Brabant een groot aantal mooie plekken die ontdekt kunnen worden tijdens een mythische fietstocht. Wat zijn ze donc ? Concentreer je!

Maak een fietstocht in het Biesbosch National Park

Als u een natuurliefhebber bent, zal een fietstocht (in het recreatieve gedeelte) van het Biesbosch National Park u veel goed doen. Dit natuurjuweel is in 1994 ontstaan en is een van de mooiste en grootste (40 ?000 ha) parken van Europa. Deze natuurlijke omgeving, bestaande uit 3 delen, opent zijn deuren voor u met uw fiets. Inderdaad, het bevat fietspaden die je de mogelijkheid geven om al zijn gelukzaligheid te overdenken. Zo gaat u met behulp van de gidsen (voor veiligheidsmaatregelen) op pad om het prachtige landschap te ontdekken. Een reis die u in staat stelt om de sublieme flora te bewonderen die bestaat uit zeer atypische planten zoals de driezijdige biezen en de spinnenpopulatie. Buiten deze vegetatie zult u zeker niet de prachtige shows missen die de dieren van dit nationale park voor u zullen produceren. Laten we hier benadrukken dat deze herhalingen voornamelijk worden uitgevoerd door giraffen, neushoorns of olifanten. Tussen deze prachtige ontdekkingen door kunt u een paar momenten nemen om foto’s te maken en deze magische momenten te vereeuwigen.

Bezoek de mooie stad Eindhoven op de fiets

De provincie Noord-Barbant-Septentrionaal bestaat uit verschillende charmante stadjes die veel verrassingen voor u in petto hebben. Een van hen is ongetwijfeld de stad Eindhoven . Eindhoven is een unieke stad die u op uw volgende vakantie in het zuiden van Nederland zal verwelkomen. Met de fiets kunt u door deze prachtige stad rijden en verrassende ontdekkingen doen. Op de fiets zult u de prachtige gebouwen die zich in de straten van het historische centrum bevinden, zeker waarderen. Op enkele passen afstand kunt u ook een wandeling maken door de majestueuze 19e eeuwse kerk van Sint-Catharinakerk. Deze korte fietstocht kan u ook meenemen om de prachtige natuur rondom Eindhoven te ontdekken. Groen en zeer charmant, zullen ze u toelaten om enkele rustige momenten met uw familie door te brengen. Dit is een buitengewone ervaring die u zeker zult willen herhalen, omdat het u in staat stelt om meer te leren over de culturen en de geschiedenis van de bewoners van dit land.

Ontdek het prachtige dorp Etten-leur via het Van Gogh-circuit

Wilt u meer weten over de schilder Van Gogh en zijn inspiratiebronnen? De Van Gogh-tour is de beste manier om er te komen. Op deze 49 kilometer lange fietsroute heeft u de mogelijkheid om te genieten van de fantastische natuur die u ter plaatse te wachten staat. Op de fiets wordt u gesust door prachtige plekken die door hun schoonheid de carrière van de beroemde schilder Van Gogh hebben beïnvloed. Op uw route kunt u de voormalige Mark 6 Rectory of Etten-leur en de prachtige architectuur van de Jan Provily Private School niet missen. Dit uitstapje in de open lucht geeft u ook de mogelijkheid om vele andere toeristische plekken te ontdekken, zoals het Leursestraatje. Een zijstraat die nu bekend staat als de Stationsstraat.

Ontdek alle goede delen van Breda op de fiets

Als u een stad in de provincie Noord-Barant wilt verkennen met een enorm cultureel erfgoed, dan is Breda de plek voor u. Hoewel het niet zo groot is, heeft deze mooie stad in Nederland verschillende natuurgebieden en levendige straten. Op de fiets kunt u dus zonder overlast door de straten van deze stad zwerven. Een operatie die je zal laten zien hoe vriendelijk zijn mensen zijn. Deze escapade geeft u ook de mogelijkheid om de architectuur van de huizen van deze prachtige stadte waarderen. Bovendien zult u tijdens deze korte fietstocht in Breda zeker een bezoek brengen aan de Grot van de Markt, het plein van “t Sas” of het centrum van de stad. Trakteer uzelf tijdens deze tour op een kleine pauze in een van de mooiste restaurants om een lokale specialiteit te proeven.

Ontdek met de fiets het historische erfgoed van Bois-le-Duc

U wordt ondergedompeld in de middeleeuwse geschiedenis van een prachtige Hollandse stad in Le Bois-le-Duc. Met zijn vele charmante plekjes heeft de agglomeratie Le Bois-le-Duc vele aangename verrassingen voor u in petto. U kunt uw fietstocht beginnen door naar de Loonse te gaan, een prachtig park dat in het zuidwesten van de stad ligt. Naast deze paradijselijke plek kunt u ook besluiten om door de smalle straatjes van het stadscentrum en de warme wijken van deze stad te dwalen. En uw bezoek eindigt niet zonder een korte rit in de open lucht met uw fiets op de hei . Dit weerhoudt u er niet van om de sublieme architectuur van de Sint-Janskathedraalte bekijken. Nu je weet hoe je van je fietstocht moet genieten, moet je het gewoon testen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *